F o r u m İ k s d e

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

F o r u m İ k s d e

F o r u m i k s d e
Haftanın Üyesi.. Başladı.
PlayList Yakında.!

En son konular

» burçlar ilgili bölüm yok
kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız) EmptyC.tesi Tem. 11, 2009 2:33 pm tarafından fairiecorpse

» hangi film
kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız) EmptyC.tesi Tem. 11, 2009 2:14 pm tarafından fairiecorpse

» tek kelimeyle sen !
kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız) EmptyC.tesi Tem. 11, 2009 2:11 pm tarafından fairiecorpse

» okuyun yuhh diceksiniz !!
kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız) EmptyC.tesi Tem. 11, 2009 1:51 pm tarafından fairiecorpse

» temel kaza yaparsa :D
kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız) EmptyCuma Tem. 10, 2009 11:22 pm tarafından fairiecorpse

» herkes kendi resmini yüklesin ve üstteki üyenin resmi hakkındaki düsüncelerini yazsın !!
kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız) EmptyCuma Tem. 10, 2009 12:02 pm tarafından fairiecorpse

» kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız)
kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız) EmptyPerş. Tem. 09, 2009 12:14 pm tarafından fairiecorpse

» hangi dizi
kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız) EmptyPerş. Tem. 09, 2009 12:00 pm tarafından mnsntlg

» Site Hakkında Önerileriniz
kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız) EmptyÇarş. Tem. 08, 2009 3:03 pm tarafından handan

Kimler hatta?

Toplam 6 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 6 Misafir

Yok

[ Bütün listeye bak ]

Sitede bugüne kadar en çok 24 kişi Cuma Kas. 01, 2024 11:05 pm tarihinde online oldu.

Kasım 2024

PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Takvim Takvim

3 posters

kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız)

cphin
    cphin

Gold Puan : 234
    Nerden : samanyolu galaksisi dünya gezegeni kuzey yarım kürede olan asya kıtasındaki kocaeli ili izmit ilçesindne iksiksde

kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız) Empty kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız)

Mesaj tarafından cphin Çarş. Tem. 01, 2009 5:51 pm

Bir devrin tüm as ve klas futbolcuları cennette buluşmuş. Cennetin baş meleği de futbol meraklısıymış. Şeytanı çağırtmış: -"Cennetle cehennem arasında bir maç düzenleyelim ne dersin?" -"Boşuna oynamayalım, biz kazanırız", demiş şeytan. -"Olur mu en iyi futbolcular bizde, ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde..." Şeytan şeytanca gülümsemiş: -"Ama bütün hakemler de bizde..."
    handan
    handan

Gold Puan : 279

kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız) Empty Geri: kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız)

Mesaj tarafından handan Perş. Tem. 02, 2009 2:29 pm

sağol
    cphin
    cphin

Gold Puan : 234
    Nerden : samanyolu galaksisi dünya gezegeni kuzey yarım kürede olan asya kıtasındaki kocaeli ili izmit ilçesindne iksiksde

kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız) Empty Geri: kayınvalide(bn anlamadım ama blki siz anlarsınız ve bana anlatırsınız)

Mesaj tarafından cphin Perş. Tem. 02, 2009 3:39 pm

bişe deil görevim. Very Happy iksde.
    fairiecorpse

Gold Puan : 45

Mesaj tarafından fairiecorpse Perş. Tem. 09, 2009 12:14 pm

gzlmiş hakemler Razz ama konu baslıgıyla bir bag kuramadım Shocked

Similar topics

-

Forum Saati Cuma Kas. 22, 2024 2:28 am